Nu Diskuterar

Traditionellt Kök I Ett Nytt Tillägg


Traditionellt Kök I Ett Nytt Tillägg

Med sin naturliga patina kompletterar bänkstenen bänkstensfärgerna vackert komplement till kärnmjölkfärgskåp.

Med sin naturliga patina kompletterar bänkstenen bänkstensfärgerna vackert komplement till kärnmjölkfärgskåp.

Sympatisk design och bra hantverk framgår av detta tillägg till ett hus i mitten av kusten Maine. Byggare Morse & Doak of Woolwich hade förtroende för ägarna, med vilka de hade arbetat med restaureringen. Genom dem kom arkitekten Anne Whitney, och även Jeff Peavey, vars köksdesign innehåller ägarnas mycket specifika önskningar.

I åratal hade ägarna bott med en 1960-tal ell som hade lagts till bakom 1760-talet. De spenderade den tiden på att planera ett nytt kökstillägg, vilket Whitney utformade för att se ut som "bakhuset" i Maine-traditionen: stort hus, litet hus, bakhus (eller arbetshus), lada. Därför de öppna balkarna i det nya rummet. Utility och estetik förenas i detta tillägg till det gamla huset på en saltvattengård.

I traditionen av gamla Maine-hus sitter tillägget bakom 1760-kappen.

6 Galleri 6 Bilder

Ägarna visste att de ville ha målade träskåp i köket för att kompensera träspånen på golv och i strålkastare och valde Kennebec för en enkel, elegant serie skräddarsydda skåp. Konstruktionen använder en enkel, diskret insatspaneldörr och låda. Mjölkfärgavslutningen var borstmålad. Funktionella detaljer inkluderar utrullningsplattor, mjuka lådor och utdragslådor.

Öppna hyllor visar samlade amerikanska och asiatiska varor - en välkänd komposition i kustnära Maine, där skeppsägare tog tillbaka sådana föremål från sina resor.

Öppna hyllor visar samlade amerikanska och asiatiska varor - en välkänd komposition i kustnära Maine, där skeppsägare tog tillbaka sådana föremål från sina resor.

Allt är unikt. Den breda tallgolvet återvanns från ett 18th century-hus; en ljuskrona var utformad för ägarens specifikationer av smeden Peter Brown. Den 9½'-långa matbordet gjordes av Elliott Morse och Tomas Sobolic (från Morse & Doak), som återanvände väggskivor från 1800-talet som var tvungna att komma ner från den norra änden av den lilla kappan som väggar plumbed. Historien är uppenbar överallt.

Taket tänds av gömd remsa belysning installerad i spår nedför mitten av strålarna. Övergripande belysning kommer från det moderna, ointressanta Kable Lite-systemet från Tech Lighting.

Författare Till Artikeln: Adam Eriksson. Unabhängiger Konstrukteur und technischer Experte. Arbeitserfahrung in der Baubranche seit 1980. Fachkompetenz in den Richtungen: Bau, Architektur, Design, Hausbau.

Video Instruktion: Nu blommar det?.


Dela Med Dina Vänner
Lägg Till En Kommentar